Site icon Kapadokya Tur Fiyatları

Ortahisar Atv Turu

ortahisar atv turu

ortahisar atv turu

Ortahisar atv turu gün içinde ve gün batımı turu olmak üzere farklı saatlerde yapılmaktadır. 2 saatlik olarak düzenlenen Ortahisar atv turu için Kapadokya atv turu olan Göreme bölgesinde yapılan atv turları gibi 1 saatlik bir seçenek bulunmamaktadır. 2 saatlik tur ücreti atv başına 1000 TL dir. Dileyen misafirlerimiz 1 atv ye 2 kişi binebilirler. Atv araçlarını kullanacak olan kişilerin otomobil ya da motorsiklet ehliyeti olması mecburidir. Ehliyetsiz kullanım yasaktır. Ortahisar bölgesindeki otellere ücretsiz transfer hizmetimiz bulunmaktadır. Göreme, Uçhisar, Avanos, Ürgüp gibi yerlerdeki otellere ise ücretli olarak transfer hizmetimiz bulunmaktadır. 10 yaş ve üzeri misafirlerimiz atv turu aktivitemize katılabilirler.

WhatsApp üzerinden rezervasyon yapmak için +90 533 255 47 67‘ e tıklayabilirsiniz.

Ortahisar atv turu aktivitesine arayarak rezervasyon yaptırmak için +90 533 255 47 67 e tıklayabilirsiniz.

Ortahisar aynı zamanda Ürgüp semtine bağlıdır. Ortahisar atv turu aynı zamanda ürgüp atv turu olarakta geçmektedir. Freskleri ile meşhur, buram buram tarih ve şarap kokan en önemli turizm merkezlerinden biri şüphesiz Kapadokya’dır. Gerek sosyal aktiviteleri gerekse de tarihi yapısıyla her geleni kendine hayran bırakan şehir tatil rotalarının ilk adresi haline geldi. Bölge turu yapmak isteyenleri birçok nokta bulunuyor. Bunlardan biri de Ortahisar’dır. Nevşehir’in bir ilçesi olan Ortahisar birçok kültürel noktaya sahip. Genelde Ürgüp olarak görebilirsiniz ama Ortahisar kendine has bir lokasyonda ve kendine özel bir bölgede atv turlarını gerçekleştirmektedir. Atv turu Balkan vadisinde yapılmaktadır.

ortahisar atv turu

Ortahisar’da Gezilecek Yerler

Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken Ortahisar, Nevşehir’in Ürgüp ile Uçhisar ilçeleri arasında yer alıyor. Bölgenin kendine has dokusuna uygun inşa edilen oteller, her yıl buradaki güzellikleri görmek isteyen turistlerle dolup taşıyor. Peri bacaları, üzüm bağları, yeraltı şehirleri, vadileri ile görülmeye değer bölgelerin başında gelen şehir, tarihin eşsiz dokusunu hafızalara kazıyor. Yürüyüş turları, Ortahisar atv turu, at binme, balon turu gibi birçok sosyal imkanın yer aldığı şehirde eğlence dolu zamanlar sizi bekliyor.

Özellikle Ortahisar’a geldiğinizde mutlaka görmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor. Bunlar ise;

Hem Eğlenin Hem de Gezin!

Ortahisar atv turu ile hem gezecek hem de eğlenceksiniz. Hem kendisi hem de kendisine bağlı bulunan tüm yerleşim yerlerinin güzel olmasıyla dikkat çeken Nevşehir, geçmişten bugüne birçok farklı kültüre ev sahipliği yapıyor. Kültürler boyu süregelen tarihi dokusu ve çağa adapte edilmiş turistik turları ile her yıl binlerce misafiri ağırlamakta. Eğlence, tarih, kültürel eserler ve birçok farklı dinin bir arada yer alan yapısı tüm insanlığa örnek olacak nitelikte.

Hal böyle olunca bölgede yer alan sosyal aktiviteler de değişiklik gösteriyor. Ülkemizin balon turu bulunan yalnızca birkaç şehrinden biri olan Kapadokya aynı zamanda ATV turları, at binme ve araba turları gibi bazı özel sosyal olanaklara da sahip. Kapadokya, Nevşehir, Ürgüp veya Ortahisar fark etmeksizin seyahat için gideceğiniz bu bölgelerde en zevkli aktivitelerden biri ATV turları. Bölgeyi en iyi şekilde tanımınıza yardımcı olacak bu tur olanağı için detayları aşağıda yer alıyor.

Ortahisar ATV Turu Hakkında Bilmeniz Gerekenler,

Özellikle bahar ve yaz aylarında daha çok ziyaretçi gelen bölgeye Nevşehir atv turu fiyatları için mutlaka bir gün öncesinde rezervasyon yaptırmalısınız. Unutmayın ki yazları hem yerli hem de yabancı turistler tarafından erken rezervasyonlar gelmektedir. Çok geç kalmadığınız sürece rezervasyonlarınız sizler için hazır olmaktadır.

Exit mobile version